Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 10.10- 16.10.2022г. Зодия Козирог

Козирог

Настоящата седмица  може да се окаже една от най-важните за вас, с широко отражение  върху кариерното ви развитие, финансово състояние, професионална реализация…

Струва си да бъдете по-инициативни,  така ще имате шанс да постигнете успехи, които ще са дълготрайни, стабилни, ще ви помогнат да сбъднете ваша мечта или пък ще бъдат възнаградени усилия,  които са полагани дълго време.

Ако през изминалите месеци, седмици и дни са възникнали недоразумения с ваши колеги, напрежение на работното място и дори интриги,  сега е подходящо и възможно да се справите с тези предизвикателства и да ги превъртите във ваша полза.

Ако това е невъзможно,  това ще е ясен признак,  че трябва да потърсите нещо ново и по-перспективно за вас…

Все пак- ще се радвате на доза късмет, ще демонстрирате най-доброто от себе си, това няма да остане незабелязано и не оценено по достойнство, напротив- това ще е повод да се справите с повишена конкуренция, ако има такава, може да излезете своеобразни победители в обективно сложна и понякога предизвикателна обстановка.

Обединяващо правило е, че сега може да се доберете до дългосрочни резултати, които ще ви действат стабилизиращо и обогатяващо и това може да е не само  до края на годината например,  а и за следващите. Колкото са по-мащабни  вашите желания, амбиции, толкова по-далеч можете да стигнете.

Повишени разходи са доста вероятни,  напоследък мнозина от вас са дестабилизирани материално  от повишени разходи към близки и любими хора или това са неизбежни инвестиции.

Сега може да получите вид компенсация  и по-горе описания начин….

В дома и семейството ви може да се разгорят спорове, които не са от вчера,  но към настоящия момент можете или трябва  да ги канализирате в една по-подходяща от вас посока  като реагирате различно, за да получите по-добър резултат от преди, за да получите повече подкрепа от близките си, защото това има своето значение за вашето чувство на щастие, сигурност и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *