Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 10.10- 16.10.2022г. Зодия Лъв

Лъв

Информационният поток през тази седмица се увеличава още повече. Вие имате шанс  да проведете доста ползотворни,  конструктивни разговори и преговори,  така че да постигнете договорки,  които ще се окажат дълготрайни,  надеждни, перспективни…

Може да сключите договори,  да постигнете цел и следствие на подкрепа,  одобрение от подходящи личности,  които влияят на бъдещото ви развитие.

Някой от вас ще получат  приятна новина и предложение, от които ще се възползват  или които ще се превърнат в повод да се справите с напрежение, понякога и неприятни изненади, които ескалират  през последните месеци и засягат вашето кариерно развитие или обществено положение, сигурност- в един по-широк смисъл.

И така, общуването се превръща в повод  за успехи, шанс да постигнете набелязаното.

Възползвайте се и бъдете максимално социално активни,  въпреки че част от шансовете сами ще застават на пътя ви.

На този фон не са изключени  и някои по разгорещени дебати,  дори спорове,  които не са „ от вчера“,  но сега се разгарят наново. Възможно е да липсва някаква умереност или толерантност,  които да ви разминат с очакваното.

Анализирайте миналото, действайте различно, за да получите по-добър резултат от преди,  така всичко ще е наред.

Подходящо време да заздравите партньорските си отношения. Ако сте сами- можете да срещнете любовта  и това да се случи внезапно,  понякога „ от пръв поглед“…

Така възникнали връзки- може да се окажат дългосрочни и   переспективни.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *