Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 10.10- 16.10.2022г. Зодия Риби

Риби

Вие се намирате в период, през който може да подействате позитивно  на вашето финансово състояние и това ще се случи, ако си сътрудничите,  ако целенасочено действате в посока, която ще ви помогне да се радвате на вид опека от страна на хора,  които влияят на благосъстоянието ви.

Някой от вас ще се доберат до паралелни или допълнителни  източници на доходи.

Други- ще получат своеобразна награда, вид одобрение,  за полагане до този момент усилия  и това пак така ще ви подейства обогатяващо. Може да попаднете и под нечия опека, понякога тайна или неочаквана.

Получавате шанс да канализирате  в една по-подходяща за вас посока  приоритети, които касаят дома и семейството, разбирателство с близки и т.н.

В последно време може да е ескалирало напрежение и недоразумения,  които сега ще се трансформират  и ще се проявят като материална или морална подкрепа в към вас.

Може и да инвестирате в дома си,  а това пак така ще допринесе за хармонизирането, комфорта у дома.

Ако в някой случаи това все пак не е така,  напрежението си остава и дори се задълбочава,  значи някои граници са преминати  и трудно ще има връщане назад.

Все още се намирате в период, през който околните могат да ви изненадват, може да идентифицирате  скрити процеси,  ако има такива,  но знанието винаги е сила,  от която можем да се възползваме.

Ескалира и повишени разходи, ако са натрупани стари дългове, те ще напомнят за себе си.

Ако между вас и важни за вас личности  е имало конфликти на интереси,  те могат да се активират… Отстранете различията своевременно,  за да не ги провлачвате и в бъдеще.

Доколко това е възможно- разбирате в значима степен  и нека това да се превърне в повод да си изградите една по-дългосрочна стратегия,  която ще има своето отражение върху онова, което имате- общо.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *