Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 10.10- 16.10.2022г. Зодия Телец

Телец

През настоящия период  вие може да извършите положителни промени  на работното си място,  имате шанс да превъртите някои предизвикателства в полза  и като разчитате на подкрепа  от страна на влиятелни или власт-имащи личности,  като проявите повишена инициативност, демонстрирате вашите качества,  а това се оценява по достойнство.

В последно време  може да е ескалирало известно напрежение и недоразумения,  които се отразяват на кариерното ви развитие или репутация,  ето, че сега  можете да въздействате,  да превъртите евентуални предизвикателства в полза…

Подходящо време да постигнете дългосрочни успехи в професионалната си реализация  или ако настоящата не ви удовлетворява,  да намерите нещо ново и по-перспективно.

Можете да повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват.

Същевременно и перманентно ескалират повишени разходи,  но те могат да бъдат неизбежни,  полезни инвестиции, във вас самите или в по светлото ви бъдеще. Полезно е все пак да се пазите от хора и влияния,  които могат да ви нанесат щети.

Повечето от вас се радват на вид опека,  която ви предпазва,  така че дори и да възникнат  по-сложни ситуации,  вие може да се справите с това,  защото има на кого да разчитате.. Водеща тема- са практични приоритети  и как да постигнете повече успехи,  чисто материални, но не само.

Партньорските отношения са на заден план.

Ако сте сами,  можете да срещнете любовта на работното място.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *