Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 10.12-16.12.2018г. Зодия Везни

Везни

През тази седмица може да решите да инвестирате в дома и семейството си и това ще се окаже много позитивно, хармонизиращо средата ви на съществуване обстоятелство.

В друг вариант оформят се шансове да се снижи напрежение, да се изчистят недоразумения с близки хора или това са приоритети с недвижимо имущество, които ескалираха през изминалите около два месеца.

Сега ви се дава втори шанс да насочите тези теми в една по-позитивна за вас посока.

Вашата социална активност расте, както и амбициите ви, това ще е повод да се представите в различна светлина, възможност да заемете по-престижни позиции в колектив, да нарасне популярността и влиянието ви. На този етап обаче, всичко горе-изброено ще изисква да се справите с некоректна конкуренция, понякога- дори явни недоброжелатели, напрежение, което ескалира в ежедневието, на работното ви място. Имате пълни шансове да се справите с всички предизвикателства като разчитате на дар словото си, а понякога и влиятелна подкрепа, която можете да получите.

Ако все пак това не се случи, тогава може да скъсате договори-писмени или устни и да смените средата си на съществуване, така че да откриете своето по-подходящо място, където действително ще можете да разгърнете потенциала си, да разширите влиянието си, това те първа предстои…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>