Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 10.12-16.12.2018г. Зодия Дева

Дева

Меркурий вече е директен, ускорява своето движение през тази седмица, а едновременно с него и вие- вземате все по-бързи и решителни мерки, първо такива, които са свързани с дома и семейството ви приоритетно, а после- с партньори /лични или делови/.

Меркурий ще ви помогне да действате по-решително, особено през втората част на седмицата, това може да се превърне в повод за дискусии, но и справяне с неразрешени и спорни въпроси от близкото минало. Тенденцията е особено силна в петък и събота, когато може да изгладите евентуални недоразумения, ако има някакви неясноти между вас и важни за вас хора, то те ще ескалират, за да ги изясните. Ако има нещо неточно, дори некоректно, то пак така ще бъде по-видно, за да се справите с него.

При всички случаи звездите ще ви подкрепят да извършите някакви положителни промени в дома и семейството си, да се справите с имотни казуси и т.н.

Думите ви имат чуваемост и са особено въздействащи, вероятно с тях можете да преобръщате всяко предизвикателство във ваша полза. През настоящия период това може да се превърне в повод за приятни известия, които ще докоснат сърцето ви, може да получите сърдечна радост, включително и от децата ви, ако имате такива. Евентуални разяснителни разговори са доста конструктивни…

Помислете какво искате и насочвайте, ваши инициативи могат да доведат до базисни, кардинални преобразувания.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>