Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 10.12-16.12.2018г. Зодия Скорпион

Скорпион

През тази седмица привличате като магнит онова, което желаете. Ако обсъждате чувствата си, преговаряте за интересите си- това може да се превърне в повод за нови, по-позитивни и дълготрайни тенденции в живота ви. Може да изчистите евентуални недоразумения от близкото минало, може да си върнете нещо изгубено, може да получите силно очакван втори шанс…

Конструктивни разговори и преговори са повече от вероятни, усилете тази тенденция със собствената ви инициативност.  Може да чуете добри новини от важни за вас хора, да привлечете на своя страна по-възрастни и авторитетни фигури.

Нещо в изказа ви се променя, вие сте по- последователни в намеренията и решенията си, демонстрирате натрупан опит и знания, а авторитетът ви се покачва, карате околните да се съобразяват повече с вас, над обичайното.

Вие сте в прекрасен период да повишите доходите си, препоръчително е при нарастваща Луна да се концентрирате в това поле- увеличение на благосъстоянието ви. Резултати могат да прорастват и по-дълго, стига и целите ви да са по-мащабни, дългосрочни. Действайте в тази посока и това няма да остане без положителни последици сега и/или в по-далечна перспектива.

Въпреки отличните шансове за печалба парите на мнозина буквално изтичат между пръстите им. Това може да е за хоби, развлечения, любими хора, каквото и да е, ако е добре обмислено, вероятно всичко е наред. Пазете се до средата на декември чисто материални недоразумения да не застават между вас и любими хора…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *