седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 11.01- 17.01.21г.

Предстои  един от най-важните и силно преобразуващи периоди за цялата година.  През тази седмица ще произтекат събития, които ще  имат много широко отражение, както в личен план, така и на държавно, бих казала- международно, световно ниво.

 Случващото се ще засегне предимно нашето финансово състояние, могат да се вземат важни решения, които ще бъдат и с елемент на изненада и които ще преразпределят финансови потоци, може да се въведе нещо ново, което се изисква, за да се постигне евентуална стабилизация…

На този етап обаче, ние сме много далеч от тази стабилизация, напротив, както всяко ново начало, което стартира сега с новолунието на 13-ти януари- ще се изисква повишена адаптивност, не са изключени някои сътресения, а после и в движение ще се „ наместват пластове“, изчистват слаби звена… Реформите ще продължат интензивно и в различна степен в тази сфера до края на февруари.

Засега промените ще  бъдат провокирани и от революционно настроени хора, които излизат на сцената и които ще се превърнат в проводник на тези трансформации.  Не са изключени и бунтове,  имам предвид- в световен план, които ще се превърнат в допълнителен повод за  предстоящите преобразования, които и както казах вече ще се отразят основно върху финансови потоци.

Вероятно е дошло времето, когато статуквото трябва да бъде разрушено и да даде място на нещо ново и по-прогресивно…

Това няма да се случи с магическа пръчица и веднага, това ще бъде процес, който стартира към настоящия момент, но човешката история показва, че пътят винаги е напред и нагоре, независимо от някои предизвикателства, трудности и катаклизми, през които се налага да преминем, докато отмине старото и нахлуе новото, докато се изчистят слаби  звена и се усъвършенстват, шлифоват-  позитивите, които трябва да ни подействат обогатяващо.

На лично, индивидуално ниво- на всеки ще му се наложи по някакъв начин  да защитава своите интереси над средното ниво, вероятно в покачваща се конкуренция, външни провокации, на които трябва да отговори адекватно, за да защити своите позиции, за да се предпази от загуби или да не бъде изместен.

Може да се налага да проявяваме по-голяма адаптивност към начини за придобиване на материални блага, но понеже статуквото не може да бъде съхранено, полезно е, когато ескалира напрежение, да потърсим промяна, която да разтовари това напрежение, а не да се стремим да задържим нещо от миналото, защото явно, точно то показва,  че е изчерпано и се нуждае от обновление…

Цялата седмица е показателна за предстоящи  промени, които ще засегнат нещо ценно за нас, перманентно ще попадаме в неочаквани ситуации и колкото сме по-креативни, отворени към нещо различно, актуално за съвременното общество- в глобален мащаб или  на работното място, че и у дома, толкова повече ще се възползваме от предизвикателствата…Една поговорка гласи, че когато духат силни ветрове е по-добре да се градят вятърни мелници, а не стени, които ще бъдат разрушени и тази поговорка ще е особено актуална сега, бих казала и през идните около два месеца!

В любовта- авантюристични нагласи са по-скоро зад гърба на мнозина, сега ще преобладават трезви преценки, ще преобладава лоялността, ще се стремим да подобряваме отношения с настоящ партньор и всъщност периодът е много благоприятен за това. Здрави връзки ще стават още по-здрави. Трудно се започват нови връзки, освен, ако не са със „стари“ познати, приятели, добре премислени партньарства, които изглеждат надеждни. Все пак чувствата са по-хладни и изместени от други и по-практични настроения, отнасящи се до вид сигурност. Ако половинката до вас или вие действате така на отношенията си, тогава те ще се „циментират“…

Лунен календар за януари 2021г. , вижте кои са щастливите ви дни!

Хороскоп за седмицата 11.01- 17.01.21г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 11.01- 17.01.21г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 11.01- 17.01.21г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 11.01- 17.01.21г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 11.01- 17.01.21г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 11.01- 17.01.21г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 11.01- 17.01.21г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 11.01- 17.01.21г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 11.01- 17.01.21г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 11.01- 17.01.21г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 11.01- 17.01.21г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 11.01- 17.01.21г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *