Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 11.02- 17.02.2019г. Зодия Дева

Дева

До края на седмицата може да произтече важно събитие, което е свързано с вашите финанси, онова, което имате-общо, в частност- пик от събития, които клонят към развръзки разрешават материални спорове, това може да са теми свързани с наследство, банки, данъчни, застрахователни дружества, подкрепа, която получавате от важни за вас хора. Случващото се има някакъв дълготраен ефект, вече се движи повече по инерция или степента ви на въздействие е минимализирана, но нека резултатите да ви зарадват. После, прелиствате нова страница, която по различни поводи и начини ще разшири хоризонтите на развитие пред вас, ще се оформят варианти, които ще ви измъкнат от статуквото, ще се показват шансове, които до този момент може да са били извън полезрението ви.

Ако имате деца- те са повод за радост или гордост, можете да разчитате на тях, да изчистите евентуални недоразумения.

Периодът е отличен да скрепите и партньорските си отношения /лични или делови/, през втората част от седмицата чувате думи, предприемате стъпки, които могат да преобразят чувствата между вас.

Ако започнете нова романтична връзка през това време /след 15 февруари/, то тя обещава да е надеждна и доста перспективна.

Ежедневието ви е динамично, натоварено, понякога извън обичайния ритъм, не се претоварвайте обаче, намерете време за релакс, обърнете внимание и на физическото ви състояние.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *