Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 11.03-17.03.2024г. Зодия Дева

Дева

Водеща тема за повечето от вас са партньорските отношения  като вие ще се радвате на все повече разбиране, добронамереност и подкрепа от любим човек.  Ако сте сами,  тогава има голяма вероятност да срещнете любовта през  идния около един месец.

Ако в миналото са възникнали някакви недоразумения  между вас и важни за вас личности,  сега ще можете да ги изчистите.

Не е изключено някой да обсебва вниманието ви,  зависи какво се е натрупало в миналото- вие може да попаднете в плен на романтични и ярки преживявания,  може да ви обземе носталгия или пък да се разделите с илюзии.

През цялата седмица вашата популярност ще расте,  ще има на кого да разчитате при нужда,  може да създадете доста полезни взаимоотношения,  които да ви дърпат напред и нагоре,  образно казано.

Ежедневието  на повечето от вас е доста напрегнато поради допълнителни,  а понякога и изненадващи ангажименти. Те може да бъдат свързани с допълнителни изисквания,  нови ръководни органи,  необходимо за да повишите квалификацията си  или пък да пътувате в командировки.. Ако на вашата работа предстоят реформи,  това ще бъде особено видно сега,  нека да се превърне в повод да излезете победители и да се изкачите по йерархичната стълбичка,  ще имате такъв шанс… Ако в някои случаи това не е така,  тогава ще прекратите договори,  за да си потърсите и намерите нещо друго и по-подходящо.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *