Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 11.04- 17.04.2022г. Зодия Дева

Дева

Меркурий,  вашият покровител, преминава в зодиакалния знак  Телец още от началото на седмицата  и ще ви подейства стабилизиращо  на различни нива от живота,  вашите собствени нагласи,  настроения  ще станат по-позитивни,  ще сте склонни да забелязвате шансове,  които са като варианти за развитие,  ако търсите такива или това са допълнителни възможности,  които спонтанно могат да застанат на пътя ви следствие на подкрепа,  предложения,  включително от хора,  които са стоящи далеч от вас.

 Евентуални  идеи и желания  за пътувания  или дори премествания,  сключване на нови договори,  разрешаване на юридически казуси-  ще се увенчават с успех,  ще бъдат съпътствани от доза късмет,  особено през втората част на тази  и началото на следващата седмица.

Това,  което ще ви помага,  ще ви дърпа напред и нагоре,  в чисто професионален аспект-  ще бъде вашата висока квалификация,  обогатяване на вашите знания,  подкрепа от страна на квалифицирани  или по-възрастни, влиятелни личности.

През тази седмица вие може да  зададете нови  и по-положителни  перспективи на развитие в чисто професионален аспект,  ако условията на труд го позволяват,  тогава ще можете  да повишите вашите доходи.  През цялата седмица-  вашите действия са конструктивни,  ежедневието е изпълнено с ангажименти, които отхвърлят е целесъобразно и организирано  и със съответните позитиви.

Мнозина ще проявят забележителна дисциплина,  която ще се отрази  на вашия авторитет, стабилност и т.н.

Отличен период  да подействате позитивно  на кариерното си развитие…

В любовта-  повечето от вас  се радват на  хармония и разбирателство  с  партньора си.

Ако в миналото са възникнали недоразумения,  сега ще имате възможност да ги изчистите,  стига въобще да има почва за това.

Все пак повишени разходи са доста вероятни,  в оптимален случай те ще бъдат полезни или неизбежни инвестиции.

Някой от вас могат да се захванат с наследствени дела,  ликвидиране на дългове,  уреждане на въпроси,  които се отнасят до финансови институции.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *