Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 11.04- 17.04.2022г. Зодия Козирог

Козирог

Все още  и за повечето от вас-  се налага  да обръщате повече внимание на близките си,  на семейството си  или пък- справяте се с битови,  имотни казуси..

Някой от вас могат да решат да инвестират  в своя дом,  други-  ще разчитат на близките си,  включително и чисто финансово,  може да вземете важни решения,  които да ви подействат стабилизиращо,  да допринесат за благоденствието ви  и т.н..

Ако това не са ваши  теми,  тогава може да предприемете вид преобразования,  които се отразяват на всички нива от живота  и приоритетно  върху материалното ви състояние.

През тази седмица  все ще се намира някой,  който да порадва сърцето ви.  Може да чуете приятни известия,  предложения,  общуването ще се превръща в проводник  на възможности,  подкрепа,  добри новини.  Препоръчително е да сте социално по-активни,  особено през втората част от седмицата,  за да осъществите по-голяма част от вашите намерения  и като получите одобрение  от страна на  определени личности,  обект на вашето внимание.

Освен всичко друго- ще намирате време и за развлечение,  за почивка,  за себе си  и така е правилно….

Ако в миналото са се натрупали  някакви недоразумения между вас и членове на вашето семейство,  неразрешени казуси с недвижимо имущество,  сега те могат да ескалират,  но както става ясно вече-  може да се справите с това предизвикателство, стига да искате,  ще зависи от подхода ви, понякога- до колко сте податливи на компромиси , да жертвате едно,  за да придобиете друго и по- важно…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *