Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 11.04- 17.04.2022г. Зодия Лъв

Лъв

Меркурий  още от началото на седмицата  ще промени своя знак  и ще ви концентрира силно върху въпроси,  които са свързани с кариерното ви развитие.

От една страна  вие ще имате шанс да повишите доходите си,  да извършите промени,  които са напълно позитивни за вас,  но от друга страна  могат да ескалират   процеси,  които напомнят  на повишена борба за власт,  напрежение,   нарастващи изисквания.

Те може да са свързани  с необходимостта да повишите вашите знания или квалификация,  може и да е нещо  друго,  ще бъде въпрос на избор от ваша страна дали ще желаете да отговорите  на съответните предизвикателства  или ще решите да отворите  нова страница  във вашето развитие  като се ориентирате към нещо ново,  което е по-перспективно за вас.

Повечето от вас  ще могат да разчитат на подкрепа  от страна на влиятелна или властимаща личност,  това може и да е партньор, личен или делови,  може да е персона,  която е стояща далеч от вас,  буквално и в по-широк смисъл .

Вид съдружие  или обединяване на усилия,  попадане под нечия опека-  ще играе за вас силно стабилизираща роля,  така че ако действате в тази посока,  усилията ви ще дават своя резултат и както казах вече-  ще изиграят стабилизираща роля на различни нива.

Поради всичко гореописано мнозина  може да имат усещането,  че са на прага на житейски кръстопът,  трябва да направят избор и според това-  на кого могат да разчитат, кого или какво   трябва да отстранят от пътя си,  за да се предпазят от евентуално напрежение,  нежелание реформи,  за да се предпазите от някои предизвикателства и т.н.

В любовта-  имате шанс да стабилизирате партньорските си отношения,  можете да зададете но и по-позитивен Вектор на развитие  като разчитате на човека до вас,  обсъждат и бъдещето респективен развитие  и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *