Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 11.04- 17.04.2022г. Зодия Овен

Овен

През цялата седмица  вие ще проявявате  значима воля и упорство,  така че да наложите авторитета си в колектив,  да очертаете по-стабилни  и позитивни бъдещи перспективи на развитие.

По различни поводи  ще имате нужда от по-широка подкрепа  от страна на хора,  които влияят на общественото ви положение  и просперитет. Добрата новина е,  че повечето от вас действително ще открият   вид одобрение,  опека от страна на влиятелна личност  или ще извоювате успехи,  които са  следствие на демонстрация  на собствени качества,  придобит опит и авторитет.

При всички случаи ще имате шанс да извоювате успехи,  които са дълготрайни.

Това може да внесе известно напрежение, борба за власт, буквално и в по-широк смисъл,  понякога необходимост да проявявате по-голяма адаптивност,  дори компромиси.

Ако това е невъзможно,  тогава някой от вас  и приоритетно родените през трети деканат, но и останалите в различна степен, може да решат да променят  своето кариерно развитие или да направят рязък завой по своя път, така че да открият друго и по-подходящо  направление, където могат да разгърнат своя потенциал.  През втората част от седмицата  се усилва възможността  да стабилизирате доходите си  или да откриете допълнителни, паралелни източници за печалба…

Някой от вас могат да получат помощ, други- съобразно награда  за всички полагани до този момент усилия.

Любовта ви се ревизира  и според това доколко  можете да разчитате  на вашия партньор.

Ако всичко е наред между вас, това ще е отличен признак,  значи имате обща визия за бъдещо развитие.

Ако сте сами- можете да започнете романтична връзка с човек,  който е по-различен от вас, може да се налага на първо време  да криете вашата връзка,  да не я афиширате,  докато не получите по-голяма яснота…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *