Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 11.04- 17.04.2022г. Зодия Риби

Риби

Важна тема за вас е финансовото ви състояние,  през тази седмица вие все още сте в отличен период,  през който можете да стабилизирате вашите доходи,  може да намерите паралелни,  допълнителни източници за печалба,  ако това ви интересува.

Някой от вас ще получат  своеобразна награда  за полагани до този момент усилия. Каквото и да е, вие може да зададете нови и по-дългосрочни   перспективи на развитие,  може да постигнете успехи,  на които да разчитате и през следващите  месеци,  със съответното отражение върху вашето благоденствие,  онова,  което имате- общо.

На този фон може да ескалира и съобразна борба  за надмощие,  противопоставяне на интереси,  в такъв случай-  вие може да прекратите отношения,  които ви нанасят щети,  може да се дистанцирате от определени личности… Все пак е полезно да се пазите от конфликти,  които ще се проточат дълго,  но не са полезни  за материалното ви състояние.

Някой от вас и могат да  приключат договори,  които са изчерпани,  които вече не могат да ви носят доходи,  не ви устройват и т.н….

В значима степен получавате яснота  през втората част от седмицата  или по време на пълнолунието,  което е на 16-ти и 17-ти април,  тогава в значима степен се очертават  водещи тенденции.

Информационният поток се усилва,  водите интересни разговори, може да получите известия или предложения,  чрез които ще сбъднете ваше желание,  ще осъществите онова,  което най-много искате.

На 16-ти април  предстои знаково за вас астрологично събитие-  Марс навлиза във вашия зодиакален знак  и до 26-ти май  ще ви помогне да осъществите нова енергийна програма,  която се крепи на вашите цели,  повишена инициативност,  тя ще прораства през следващите около две години и половина,  така че си струва да гледате в по-далечното бъдеще,  да канализирате тази мощна енергия  в по-високи цели и т.н.

В любовта- повечето от вас се радват на внимание, подкрепа от страна на любим човек.

Дори и да съществуват някакви недоразумения, вие може да ги изчистите с по-голяма лекота, стига да искате и да не са преминати определени граници в миналото…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *