Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 11.04- 17.04.2022г. Зодия Скорпион

Скорпион

Навлизате във важна фаза  относно вашата професионална реализация.  Може да проведете разговори,  които са напрегнати,  които напомнят конфликт на интереси или пък своеобразна борба за власт.

Сега е подходящ моментът  да надделеете,  да наложите мнението си  като разчитате на натрупан опит и авторитет,  като демонстрирате знания,  действате гъвкаво,  понякога- използвате психологически подход или дори си служите с тайни,  от които се възползвате.

Ако това е невъзможно,  тогава някой от вас ще прекратят едни служебни ангажименти,  за да се ориентират към нещо друго и по-перспективно,  което отговаря на вашия потенциал,  допринася за чувството на щастие и удовлетворение.

Повечето от вас  могат да разчитат на близки и любими хора,  това може да е семейството,  може да е ваш партньор и т.н.  Чудесен период,  през който хармонизирате  любовните си връзки  като намирате повече време за развлечения,  споделяте,  ако се налага- изчиствате недоразумения от миналото.

Ако вашите сърдечни отношения са перспективни,  тогава те сега ще станат още по-здрави,  не е изключено  да преживеете  и романтика.

Ако сте сами- можете да срещнете любовта,  особено през втората част на тази и началото на следващата седмица…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *