Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 11.04- 17.04.2022г. Зодия Телец

Телец

Още от началото на седмицата  Меркурий ще навлезе във вашия зодиакален знак  и ще усили собствената ви социална активност.  Вие ще сте все по- активни,  ще споделяте с охота  вашите желания, мисли и намерения.

Добрата новина е,  че така ще срещате по-широка подкрепа,  особено през втората част на седмицата,  когато вашата популярност ще расте,  както и шансовете  да се сдобиете с по-добри обществени позиции, в друг случай-  ще се радвате на добронамереност  от страна на конкретна личност, която ще ви кара да мечтаете,  може да подкрепи вашите идеи  и да подпомогне тяхното осъществяване.

През тази седмица  предстоят важни събития,  които в оптимален случай  ще отвъртят авторитета ви на работното място, това е много подходящо време-  да се изкачите по йерархичната стълбичка  или да утвърдите успехи на работното си място, които ще са дълготрайни, ще може да разчитате на тях и през следващите месеци.

Като минимум- разбирате  дали сте поели в правилна посока  или се налага да промените нещо  във вашата работа.

Ще имате достатъчно подсказки за това, вид удовлетворение, стабилизация, предложения, които ви дават шанс да растете- ще са отличен признак.  През цялата седмица  трябва да бъдете по-внимателни, когато общувате с хора, които са стоящи далеч от вас, буквално и в преносен смисъл.

Бъдете внимателни ако пътувате,  избягвайте спорове,  които могат да прераснат в юридически,  ако е възможно-  отложете съдебни дела, ако това ви интересува.

В любовта-  на този етап се радвате на подкрепа, споделена обич и сърдечност.

Ако това не е така,  значи различията между вас и вашия партньор са много по-дълбоки  и трупани дълго.

Ако сте сами,  през  втората част от седмицата-  едно приятелство може да прерасне в нещо повече, ако желаете разбира се.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *