Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 11.05- 17.05.2020г. Зодия Везни

Везни

В душата на мнозина се разгарят силни страсти и желания, които се превръщат в мотор за инициативност, която ще предизвика базисни преобразувания в живота ви. Посоката при повечето от вас е избрана, а сега- усилията  по-скоро се увенчават с успех.

Звездите изискват от вас някаква променя- посоката я разгадавате лесно и според онова, което е като „задънена улица“ или ви нанася повече щети, отколкото ползи.

Повечето от вас могат да разчитат на семейството си или решения, които вземат се отразяват на дома, местоживеенето и т.н.

Може да решите да инвестирате в най-близката си среда на съществуване и това ще се окаже благотворно обстоятелство, включително, ако разрешите имотни или наследствени казуси, ако това ви интересува.

Каквото и да е, периодът е отличен да оздравите най-близката си среда и взаимоотношения.

На този фон ежедневието ви става все по-объркано и извън обичайния ритъм.  Причините за това могат да бъдат допълнителни изисквания към вас, не планувани ангажименти или такива, които не са довършени в миналото, а сега напомнят за себе си.

В друг случай- това е необходимост от пътувания, премествания, също- да повишите квалификацията си и т.н.

Венера, вашата покровителка се обръща в ретроградна на 13 май и ще остане ретроградна до 25 юни. През това време вие ще се връщате назад, ще преосмисляте стари решения, особено такива, които се отнасят до професионалната ви реализация. Това може да се превърне в повод и стимул да усъвършенствате ваши умения, за да утвърдите позициите си или се изкачите напред и нагоре по йерархичната стълбичка през юли или пък- рязко да смените посоката, да отворите нова страница..В значима степен крайният резултат ще зависи точно от вашите преоценки…

Хубаво е да се пазите на работното си място от вид некоректност, да не позволявате да ви забъркват в интриги и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *