Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 11.09-17.09.2023г. Зодия Овен

Овен

През настоящата седмица вие ще подействате позитивно на вашата професионална реализация.  Пред вас ще се разкриват спонтанни възможности,  някои от тях дори ще бъдат изненадващи.

 Меркурий се обръща в директен  на 15-ти септември,  така че ако в ежедневието ви до скоро е имало някакви обърквания, забавяния, не всичко е вървяло по график,  сега тенденциите ще се променят  и вие ще станете по- подредени,  по- успешни,  ще се отстранят препятствия,  ако е имало такива  или пък ще наберат скорост въпроси,  за които сте търсили решение и ето,  че сега те ще се придвижат в желана от вас посока.

На 15-ти септември предстои Новолуние,  което може да се превърне в „приливна вълна“,  която ви дава право на втора възможност,  така че ако преди нещо не ви е достигнало,  сега да намерите начин, за да осъществите намеренията си,  повишите доходите си,  за да се изкачите по йерархичната стълбичка.  Някои от вас ще реализират намерения отпреди,  други- ще се ориентират към нещо ново и печелившо..

В този процес може активно да си сътрудничите  и добрата новина е,  че все ще намирате кой да ви подкрепи.

Въодушевлението  расте вероятно и небезпричина,  а поради някакви много вълнуващи възможности,  които се очертават на хоризонта  и които могат да ви подействат обогатяващо,  буквално и в по-широк смисъл.

Все пак звездите може да изискват от вас- да оставите зад гърба си някакви илюзии,  нещо вредно и деструктивно, понякога това дори могат да бъдат навици.

Хубав момент да подействате добре на здравето си.

В любовта- намирате време и за развлечения,  за любими хора  и периодът е чудесен да укрепите сърдечните си връзки. Човекът до вас може да заема активна позиция,  да изисква от вас да се съобразявате с него,  но като отплата- ще получавате достатъчно подкрепа,  вълнуващи моменти… Ако сте сами- можете да срещнете любовта и в такъв случай има голяма вероятност тя да бъде- ярка,  страстна, перспективна…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *