Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 11.10-17.10.21г. Зодия Дева

Дева

Вие сте в отличен период, през който  можете да повишите доходите си, можете да спечелите нещо важно за вас или да материализирате мечтите си. Полагани усилия в тази посока- задължително ще имат своите позитивни резултати.


Вие преосмислете източниците си на доходи, така можете да си върнете минала възможност и стабилни източници за печалба  или пък да поправите евентуални грешки, да наваксате с пропуски, които пак така ще ви действат стабилизиращо и обогатяващо.

Ако не всичко се случва точно така, както искате или очаквате, тогава това ще е признак, че трябва да потърсите нещо друго  и по-подходящо за вас, а то постепенно ще се разгърне и в бъдеще.

Трябва да се има предвид и да се подчертае, че промени, които се проявят сега и са свързани с  финансовото ви състояние- ще ви съпътстват дълго, за следващите месеци, а може и години, така че си струва да бъдете по-инициативни  по тази тема и усилията ви ще бъдат възнаградени  или ще се развиват после и с доза инерция, подобно на снежна топка, която се върти и уголемява.

Въпреки всичко, не са изключени и повишени разходи, ако има нещо, което ви дестабилизира финансово, това ще бъде по-видно в вторник и сряда  и нека да е повод  да се вземат евентуални мерки, да се преосмислят приходи разходи и т.н..

През тези дни не е препоръчително да се поемат финансови рискове. Повечето от вас  се радват на подкрепа от страна на своето семейство  или пък ескалират положителни промени във вашия дом, възможни са инвестиции, които ще хармонизират и подобрят  атмосферата у дома.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *