Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 11.11- 17.11.2019г. Зодия Водолей

Водолей

Вие сте в силен период да подействате позитивно на доходите си като се изкачите по йерархичната стълбичка и се издигнете в кариерното развитие, ако това е невъзможно и според длъжността, която заемате, тогава- може да се доберете до паралелни източници за печалба, имате шанс да си върнете нещо изгубено, да получите вид подкрепа от важни за вас хора, включително извън близкото ви обкръжение.

водолей1Не е изключено мнозина да размислят относно поет път на развитие, което се отнася до професионалната реализация или пък важни партньорски отношения, стабилност на социалния статус-общо.

В този процес имате шанс да поправите евентуални грешки, да попълните пропуски, които имат пряко отражение върху репутацията или общественото ви положение.

Разширявате кръга си на влияние, привличате все по-голяма подкрепа от страна на приятели, влиятелни и енергични личности.

Звездите ви дават шанс да заемете по-престижни позиции в колектив, ако сте по-активни в тази посока.

Хора стоящи далеч от вас-буквално или в по-общ смисъл ви указват силно въздействие и в повечето случаи-благотворно. Може да ви дават интересни, полезни идеи, да ви стимулират да се развивате, да ви помагат да се справяте с конкуренция или недоброжелатели.

Ако решите да пътувате, демонстрирате висока квалификация- това също може да се окаже повод за дългосрочни и позитивни преобразувания в личен или професионален аспект…

Ако сте сами-едно приятелство може да прерасне в нещо повече, но трябва да внимавате, не всички са чак толкова искрени…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *