Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 11.11- 17.11.2019г. Зодия Козирог

Козирог

Вашата популярност расте ,вие успявате да наложите авторитета си сред група от хора- на работното място ,сред приятели и т.н. Помага ви конструктивна линия на поведение, голяма убедителност в изказа, съчетание между креативен, гъвкав подход, но и твърдост, натрупан опит, който се демонстрира по подходящ начин. И така, сега можете да утвърдите позициите си в колектив, можете да си върнете стара опека, приятелство или да се върнете в среда на съществуване от вашето минало.

козирог1Част от близкото ви обкръжение може да ви изглежда, че се държи непоследователно, но нека това да е повод да изчистите евентуални недоразумения от миналото, ще имате такъв шанс.

Справяте се с повишена конкуренция или борбеният ви характер открива тайни, обходни, допълнителни пътища на въздействие…

При всички случаи- упоритостта и последователността, които проявявахте в последно време сега могат да се превърнат в повод за пробив, победа, в избрано от вас направление.

Имате и алтернативи на развитие, особено, ако ги търсите.

Може да възникнат идеи за пътувания, да се оформят по-далечни перспективи на развитие.

Информационният поток е много усилен, но ако има нещо скрито, действащо зад гърба ви, то ще бъде по-видно от обикновено.

Самите вие не афиширате твърде вашите чувства, ревизирате ги и това е полезно на този етап, за да се предпазите от някой негативни влияния.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *