Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 11.11- 17.11.2019г. Зодия Риби

Риби

Пълнолунието от 12 ноември ви носи пик от информация, която е свързана с по-далечни перспективи на развитие, в личен и професионален аспект. Осветяват се ваши отношения, постигнати договори, те може да се преразгледат, да се изисква да изчистите някой недоразумения, да промените нещо във връзките или подхода си, начин на комуникиране, за да е тенденцията във ваша полза, а не обратното.

риби1Може да ви се налага да демонстрирате висока квалификация, да разширите кръга си на влияние като излезете извън границите на познатото, общувате с хора и извън близкото си обкръжение и това да ви гарантира допълнителни възможности за просперитет.

Ако ви интересуват юридически казуси, то те също ще се канализират в една по-позитивна за вас посока.

Сега можете да извършите трайни, качествени преобразувания в кариерното си развитие. Ако условията на труд го позволяват, тогава ще получите повишение, бонус, подкрепа, която за дълго ще има позитивен ефект върху социалния ви статус.

Като минимум- действате позитивно върху репутацията си, популярността ви расте, усилете тази тенденция съзнателно..

Препоръчително е да сте максимално инициативни в избрано от вас направление, можете да извършите пробив, който да допринесе за благоденствието ви и през идните месеци, а може би и години.

Все още сте в силен период да привличате опека от страна на партньори, власт-имащи персони, те могат да се превърнат в повод да заемете по-престижни позиции в колектив и т.н.

Любовта е на заден план на този етап или сте склонни да я преосмисляте и не без причина…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *