Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 11.11- 17.11.2019г. Зодия Скорпион

Скорпион

Пълнолунието на 12 ноември обхваща вашият зодиакален знак, така че е едно от най-важните за вас през цялата година.

скорпион1То показва с пик от новини и събития- до какво са довели ваши минали действия, какви нови перспективи на развитие сте оформили и то за дълго, за идното полугодие, а може би и година. Аспектацията на звездите е такава, че ви подтиква да преосмисляте някой взети от вас решения, може да промените мнението си, намеренията си, линията си на поведение или изразяване. Всичко горе-изброено трябва да има благотворен ефект върху авторитета ви, може да е повод да изчистите недоразумения от миналото, да поправите грешки и т.н.

В повечето случаи авторитетът ви расте, вие укрепвате връзки, успявате да наложите мнението си ад околните, получавате финансова и морална подкрепа от по-възрастни и авторитетни фигури, особено, ако съзнателно се стремите към това. При всички случаи няма да ви липсва внимание и подкрепа.

Появяват се възможности да подобрите финансовото си състояние, като се възползвате от допълнителни, нерегламентирани, паралелни източници за печалба. В друг вариант-това е тайна опека, до която се добирате. Каквото и да е, ако откриете допълнителни ресурси или възможност за увеличаване на доходите, това може да ви влияе положително и през идните години…

Същевременно разходите ви също могат да нараснат, може да са развлечения, любими хора или инвестиции в бизнес, ако е добре премислено, значи е наред, все пак е полезно да се пазите от манипулации, измами, неправилни или неоправдани харчове.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *