Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 11.11- 17.11.2019г. Зодия Стрелец

Стрелец

През тази седмица по-голяма част от събитията се движат почти по инерция, отколкото според личната ви воля. Все пак тази инерция може да ви донесе заслужена разплата, шанс да спечелите нещо, да повишите доходите си, да получите тайна или неочаквана подкрепа от страна на важни за вас личности, влияещи на благоденствието ви.

стрелец1Оформят се шансове да хармонизирате и атмосферата в дома и семейството си, всичко това може да изисква да преосмислите минали събития, евентуално да промените нещо във възгледите и линията си на поведение.

Мнозина не афишират всички свои мисли и преживявания, те са като айсберг и само една малка част е видна. Може нещо скрито да ви мъчи и ето че през настоящата седмица-откривате отговор, решения, път на развитие.

В близкото ви обкръжение може да се появи личност, която много силно ви стимулира да се развивате в определена посока, това може да е енергичен и инициативен човек, с който сте в отличен тандем и може да стигнете много далеч с него.

В друг вариант- определена цел ви въодушевява силно, помага ви да сте по-инициативни, така че да се справите с повишена конкуренция, да заемете по-добри, лидерски позиции в колектив и т.н.

В любовта може да изпитвате някой съмнения, колебания, вероятно трябва първо вие да сте наясно със собствените си желания, също- да се вглеждате повече в детайли, да вярвате на дела, а не на думи и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>