седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 12.02- 18.02.2024г.

Предстои една изключително емоционална седмица,  която може да бъде съпътствана от трансформации,  които ще засегнат колективи, групи от хора,  а всичко това,  ще ни увлече в поток от събития по един естествен начин.

На авансцената могат да излязат лидери,  които да оказват силно въздействие на околните,  така че те да се превърнат в проводник на мащабни промени,  както за себе си,  така и за обществото,  в което съществуват.

Мнозина ще демонстрират много силна воля,  подсилват се и се надграждат  качества,  които на по-късен етап да изненадат  дори самите тях. Ще забележим,  че борбеността,  вид непреклонност растат,  това може да се превърне в повод  да се направи пробив  в избрано направление,  за което до скоро не се намирало изход. Трябва да се има предвид,  че това е много мощна енергия,  за която тълкуванията не са еднозначни. Понякога и в някой ситуации  случващото се може да изисква пълно разрушение  и в един по-широк смисъл,  за да се изгради после нещо ново  и от основи.

Обединяващо правило за настоящия период е,  че ще успяват онези,  които имат прогресивен начин на мислене и поведение,  които отговарят на изискванията на съвременното общество,  които са достатъчно адаптивни и креативни… В друг случай-  шанс да се справя с всякакви предизвикателства и да извлекат ползи ще имат онези,  които попаднат под нечия опека,  имат на кого да разчитат,  кой да им помага или да ги закриля.  Всеки сам и според собствените си амбиции ще трябва да изгради своята стратегия,  а това  ще има широко отражение в бъдеще.

В индивидуален план през настоящата седмица-  мнозина ще трябва да се доказват,  за да отговорят на високи изисквания,  така че да не бъдат изместени  и да се справят с висока конкуренция, очаквания,  а понякога и недоброжелатели.  Пластовете в колективи ще се разместват и сега е моментът  всеки да намери своето най-достойно място.

В обществено значим аспект-   мога да ескалират достатъчно важни тенденции, които ще преобразят цели общества, ще ги обединят около нови каузи, с нови лидери или такива ,които са „стари“, но отворени към новото и различното, защото вид статукво не може да бъде съхранено.

Революционни нагласи и своеобразен прогрес, в известен смисъл- „широка крачка към бъдещето“ ще продължи да ни придвижва напред, да ни подготвя и за по-значими преобразувания.

Меркурий преминава във Водолей още на 13 февруари и ще ускори процесите на променени нагласи, вид нетърпимост към ограничения, несправедливости. Мисленето става смело, а в известна степен-безразсъдно и със съответните последици.

Стартира се нещо от „начало“ и за всеки това ще е различно…

На 17 февруари Венера също ще премине във Водолей, така че доста сърдечни връзки ще преминат след тази дата в „тестови период“ за издръжливост и нека това да има оздравителен ефект. Все пак рязко ще се разпаднат връзки, които са безперспективни…Тази ингресия ще изисква и дълбока трансформация в чувствата, привързаността на  повечето от нас, това може да е като „прераждане“, но и край…зависи какво се е натрупало до този момент, до колко съответният контакт е способен да се развива, защото това е съществено условие, дори и не винаги да е осъзнато.

Хороскоп за седмицата 12.02- 18.02.2024г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 12.02- 18.02.2024г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 12.02- 18.02.2024г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 12.02- 18.02.2024г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 12.02- 18.02.2024г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 12.02- 18.02.2024г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 12.02- 18.02.2024г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 12.02- 18.02.2024г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 12.02- 18.02.2024г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 12.02- 18.02.2024г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 12.02- 18.02.2024г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 12.02- 18.02.2024г. Зодия Риби

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *