Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 12.04-18.04.21г. Зодия Водолей

Водолей

Информационният поток през тази седмица е много усилен и вие може да проведете доста успешни преговори, думите ви имат подчертана чуваемост, възползвайте се по оптимален начин.. Седмицата стартира с новолуние, което може да постави едно голямо ново начало във вашите близки отношения, добрата новина е че вие може да ги насочвате според личните ви желания…

И така, подходящо е да преговаряте за интересите си, да изказвате идеи, които ще намерят одобрение и със съответните позитиви.

Сключени контракти през тази седмица или постигнати договорки, създадени или укрепени връзки, ще се превръщат в мост към вашето благоденствие и то за дълго време. Очевидно, колкото сте социално по-активни, толкова по значими резултати и успехи можете да постигнете. Това е подходящо време да укрепите вашите отношения, да ги превъртите в една по-позитивна за вас посока, ако се нуждаете от това.

В друг случай ще обсъждате важни теми, които ще касаят бъдещето ви развитие.

Мнозина ще чуват известия и предложения, които ще са повод да порадвате сърцето си и да получите вид удовлетворение. Все пак не е изключено и да узнаете нещо, което е тайна, действа зад гърба ви или е извън контрола ви. В такива моменти на истината вие действително трябва да вземете по-радикални мерки, например- окончателно да се разделите с човек или обстоятелства, които са безперспективни и асоциативно ви  действат повече като товар…

В друг случай- може да бъдете по-крайни във вашия изказ,  да направите рязък завой във вашата стратегия и комуникация и съответните последици, които не трябва да губите от поглед и в по-далечна перспектива.  Вашите разходи на този етап са значими, нека да бъдат и под формата на полезни инвестиции,  все пак е полезно да бъдете по-внимателни по отношение на въпроси приходи- разходи, понякога може да имате усещането, че парите буквално изтичат между пръстите ви, в такъв случай отново ще трябва да търсите вид първопричини и отвъд видимото.

Самотните Водолей- могат да срещнат любовта през тази седмица…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *