Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 12.04-18.04.21г. Зодия Дева

Дева

Вие сте в силно трансформиращ период, който ще засегне основно вашето финансово състояние, тенденцията може да бъде напълно позитивна за вас, но тя ще зависи и от вашия собствен избор, а също така- подкрепа, която можете да получите от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви. Добрата новина е, че повечето от вас получават тази подкрепа и одобрение, имат варианти на развитие и т.н.

Вие добре се справяте с въпроси, които са свързани с професионалната ви реализация и всъщност можете да се справите с повишена конкуренция, да извоювате успехи или да поставите едно голямо ново начало на работното ви място, което ще прораства и през идните месеци, а може и години, всички преобразувания в този сектор от живота ви имат дългосрочно отражение, така че е много важно в каква посока ще насочите тази мощна енергия.

Ако не всичко случващо се е по вкуса ви, не получавате нужната подкрепа и одобрение от определени личности, значи е дошло време да прелистите нова страница.

Аспектацията на звездите е такава, че изисква от вас да си сверите часовника, образно казано, с отсрещната страна. Така вие ще можете да изчистите евентуални недоразумения или пък- ще се разделите с хора, на които явно не можете да имате доверие. Периодът е тестови за вашите връзки, лични или делови, но крайният резултат и в повечето случаи ще бъде оздравителен за вас.

През тази седмица вие добре си сътрудничите с държавни и финансови институции, ако това ви интересува, възползвайте се по оптимален начин… Ако желаете да уредите наследствени въпроси, това също е подходящ период…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *