Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 12.04-18.04.21г. Зодия Овен

Овен

Седмицата стартира с новолуние, което е във вашия зодиакален знак и е едно от най-важните за вас през цялата предстояща 2021 година. Препоръчително е да се възползвате по оптимален начин от това новолуние и да поставите едно голямо начало, което ще е съпътствано от успехи, на които после ще можете да разчитате и през идните месеци, а може и много по-дълго.

Мнозина ще усеща тази позитивна енергия и ще се стремят да бъдат социално по-активни, да преговарят за интересите си, да споделят идеи, които ще срещнат подкрепа и одобрение и съответните позитиви.  Някой от вас ще стигнат до важни договорки, ще подпишат контракти  или пък ще привлекат на своя страна влиятелна опека, ще имат шанс от следствие на случващото се- да заемат лидерски позиции в колектив или да получат по-широко признание от  околните…

Подкрепата, която получавате на този етап може да се окаже безценна и мост към бъдещото ви благоденствие.

Част от шансовете са ни ще застават на пътя ви и под формата на полезни, приятни и многообещаващи предложения, които не бива да пренебрегвате.

Въпреки всичко, трябва да внимавате, защото не всичко чуто ще бъде коректно, не е изключено да има и такива, които да се опитат да ви манипулират, подведат, възползват от вашето доверие. Вие имате достатъчно силни аспекти и съответни възможности да идентифицирате  подобна некоректност, това ще се случи по-лесно и ще ви предпази от объркана информация, комуникация, ако не губите крайните си цели от поглед и по-далечни перспективи на развитие.

В оптимален случай- ще идентифицирате тайни процеси там, където ги има. Венера транзитира във вашия зодиакален знак до 14-ти  април, възползвайте се по оптимален начин от закрилата на тази планета, която ще ви помага с по-голяма лекота да привличате онова, което отчитате за най-ценно за вас, независимо дали става въпрос за любов или пари…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *