Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 12.04-18.04.21г. Зодия Скорпион

Скорпион

Седмицата стартира с новолуние, което може да се окаже едно голямо ново начало за вашата професионална реализация.

В оптимален случай, звездите ще ви дадат шанс да заемете нови и по-престижни позиции на работното място, да повишите доходите си и вследствие на вид одобрение от страна на хора, които влияят на благосъстоянието.

Като минимум- това е период, през който вие можете или трябва да утвърдите вашия авторитет, ще се оформят важни тенденции, които ще ви влияят за дълго. Всичко това ще се случва на фона на известно напрежение, може би ескалация на борба за интереси, нови изисквания, сблъсък с вид конкуренция, не са изключени спорове и недоразумения.

Вие имате достатъчно сили и енергия за да се справите с всичко това, да го превъртите във ваша полза, а повишения обмен на информация и комуникацията между вас и влиятелни, властимащи личности, може да се превърне само в повод да се изчистят евентуални различия и недоразумения.

Ако това е невъзможно, тогава някой от вас ще скъсат договори, които не кореспондират с бъдещия им просперитет и с такъв случай трябва да потърсят много бързо нещо ново и по-подходящо за тях, периодът е подходящ за това.

През втората част от седмицата все по-важен приоритет остават вашите партньорски отношения, като цяло може да се радвате на повече доброжелателност и разбиране от отсрещната страна, но ако са необходими реформи във вашите връзки, тогава това ще бъде все по видно от края на тази и през идните около две седмици…

Помислете- кой е най-подходящият начин, за да укрепите важни за вас взаимоотношения, съответно какво очакват от вас, какво вие сте готови да дадете, какво събужда любовта, или пък провокира съмнения…

Ще имате достатъчно подсказки, за да вземете мерки…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *