Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 12.04-18.04.21г. Зодия Стрелец

Стрелец

Вие сте в прекрасен период да разгърнете и демонстрирате вашия потенциал, така че да получите максимално удовлетворение. През тази седмица може да проведете доста конструкции дни разговори, да получите предложения или да сключите договори, които ще се оказват перспективни и ще допринасят за вашето благоденствие.

Мнозина от вас ще намират време и за хоби, развлечения, рутинната работа ще остава някак в страни.  Ако имате собствен бизнес, тогава през тази седмица вие може да го обновите, да извършите промени или да зададете едно голямо ново и позитивно начало.

За повечето от вас и в близкото им обкръжение съществува личност, която силно ги стимулира да се развиват в определена посока. Периодът е много важен за вашите партньорски отношения, лични или делови, среда на съществуване, която може да се трансформира според позиции, които заемате, подкрепа, която получавате или пък евентуални премествания, които предстоят. В повечето случаи тези преобразования ще бъдат позитивни, част от шансовете са ми ще застават на пътя ви, а други е добре вие да инициирате като проявявате повишена социална активност, преговаряте за интересите си, споделяте идеи и вероятността да срещнете разбиране и да ви подадат ръка е повече от голяма…

Това, което може да развали в известна степен настроението ви е- повишени разходи, които в оптимален случай ще бъдат полезни инвестиции в любими хора или пък собствен бизнес.

Все пак е полезно да внимавате, да не поемате прекалено големи рискове, за да не останете на „червено“ , за да не бъдете дестабилизирани финансово и т.н.

Периодът е и изпитващ, тестващ  вашите взаимоотношения в дома и семейството, ако ескалират недоразумения, тогава е добре да ги отстраните своевременно, за да не позволите те да прорастват и в бъдеще, открийте първопричините и по възможност и отстранете от корен.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *