Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 12.06-18.06.2023г. Зодия Водолей

Водолей

Повечето от вас са в период, в който могат или трябва да оздравят сърдечни връзки с партньор или пораснали деца, ако имате такива. Шансовете за това перманентно ще растат и ще се усилват през втората част на периода.


В този процес ще ескалират равносметки- на кого и в каква степен можете да разчитате, морално и финансово,  анализите ще се отразят на вашите бъдещи перспективи и избор, разяснителни разговори, които не са изключени.

Повишени разходи са доста вероятни, но те може да бъдат полезни или неизбежни инвестиции в любими хора, във вас самите или в бъдещето ви развитие.

Ако в някои случаи не е така, тогава вие може да прекратите  взаимоотношения, които ви нанасят щети…

На повечето от вас няма да им липсва внимание и компания.

Не е изключено около вас да има личност, която да обсебва силно вниманието ви, която повдига тонуса и адреналина ви, влияе на собствената ви инициативност, особено през втората част на периода, но не само.

Можете да се възползвате от новолунието, за да рестартирате, обновите или подобрите  любовните си отношения, а ако сте сами, да срещнете любовта…

В това направление ще ви помогне и своеобразна втора „ приливна вълна“, която ще настъпи с новолунието, което е на 18 юни.

Повечето от вас ще могат да разчитат на близките и на семейството си или пък преобразявате живота си базисно и на всички нива…

Звездите ви подтикват и ви дават шанс да сбъднете съкровено желание или пък да се насочите към нещо, което е най-ценно за вас…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *