Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 12.06-18.06.2023г. Зодия Риби

Риби

Ежедневието ви може да е все по-натоварено от ангажименти, защото трябва да балансирате между лични и служебни приоритети.


В друг случай- вие сте в етап, в който преобразявате живота си от „ корен“,  а това и по един естествен начин се отразява на всички нива и изисква от вас вид мобилизация.

На този етап няма за къде да бързате, защото голяма част от случващото се движи повече по инерция, а от вас може да се изисква да отидете позитиви и да отстраните евентуални негативи, там където те съществуват и да ти оставите зад гърба си.

Ако в дома и семейството ви са възникнали недоразумения и за спорни въпроси,  сега те може да ескалират и нека да се превърне това в повод преди разрешите конструктивно…

Подходящо време да разчистите най-близката си среда, да я обновите,  това ще допринесе за комфорта ви на съществуване, дори за вид здравословен фон.

След Новолунието на 18 юни- ще имате право на втори опит, така че да наваксате с евентуални пропуски, да постигнете желания, за които може да не ви е останало време досега, а това пак така да има позитивен ефект върху  приоритети,  които касаят разбирателство у дома, местоживеене, недвижимо имущество или пък- започване на нещо важно от начало, дори и в чисто професионален аспект.

На този фон вашата популярност расте и вие може да създадете връзки или пък да попаднете под нечия опека,  която допринася за благоденствието ви.. Общуването и евентуални преговори- продължава да бъдат проводник на множество шансове, възползвайте се по оптимален начин!

Любовта остава на заден план или пък- филтрирате чувствата си през разума.

Ако сте сами,  тогава може да срещнете любовта на работното място или лек флирт с колега да прерасне в нещо повече.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *