Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 12.08-18.08.2019г. Зодия Козирог

Козирог

През тази седмица Юпитер започва да се движи директно във видимото си движение и ще ви покаже коя ваша тайна мечта можете да осъществите, при това такава, към която сте се стремили дълго и не от „вчера“. Същевременно, ако има нещо, което трябва да оставите зад гърба си и то засяга социалния ви статус- също ще бъде по-видно от обикновено.

козирог1Към настоящия момент повечето от вас са в силно трансформиращ период, през който трябва да направят избор, който ще определи бъдещото им благоденствие- чисто финансово, но не само, а за да имате максимум успехи и/или да превъртате предизвикателствата в полза- следва да градите, скрепвате връзки, от които зависи по някакъв начин вашето благоденствие и бъдещи перспективи на развитие, вече имате достатъчно подсказки в тази посока. Почти до края на ноември вие ще имате паралелни възможности, може да направите рязък или плануван „завой“, а посоката ще зависи от влиянието, което ви указват важни за вас хора.

В дните на Пълнолунието около 15 август се осветяват чисто материални приоритети, съответно на кого можете да разчитате и в каква степен, кой би допринесъл за печалби в един по-широк смисъл.

Ако има някой или нещо, което ви дестабилизира- ще бъде по- видно през последните дни, анализирайте случващото се, може да се наложи да проявите по-голяма адаптивност, да дадете първо, за да получите, да допуснете нещо различно в живота си, което ще разшири перспективите на развитие или пък- в краен случай трябва да се разделите окончателно с определени личности и обстоятелства.

Бъдете по-внимателни с платежни документи и не поемайте прекалени рискове през втората част на периода.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>