Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 12.09-18.09.2022г. Зодия Близнаци

Близнаци

Вашият покровител Меркурий е ретрограден,  така че вие може да преосмислите  миналото,  съответно-  на кого можете да имате доверие,  какъв да бъде вашият подход,  кого да допускате до себе си,  за да бъдат вашите бъдещи перспективи на развитие-  по-светли,  такива,  каквито искате.

Анализът на миналото ще е много полезен,  ще ви даде възможност  да изчистите стари или неразрешени казуси,  ще ви даде втора възможност  по важни за вас приоритети,  от вас ще се изисква да действате различно,  за да получите по-добри резултати от преди.

Някой от вас  могат да изпитват известно нервно напрежение,  причините за това могат да бъдат лично неудовлетворение,  усещане  за недостатъчна подкрепа  от страна на близки  или пък-  това са собствените ви съмнения и неувереност  по кой път да поемете.  В това направление-  много силно въздействие ви оказва семейството,  то може да е като верен или точен коректив,  дори и не винаги да ви изглежда така.

В друг случай-  промени в кариерното развитие,  работа и ритъм на ежедневие се отразяват  и на взаимоотношенията у дома.

Ако между вас се е натрупало нещо недоизказано,  ерозивно,  то ще бъде по- вино от обикновено  и нека да се превърне в повод да го изясните.

Ако това не е ваша тема,  тогава може да сте на прага на житейски кръстопът,  който е способен да преобрази живота ви на всички нива- в личен и делови аспект. На този етап ретроградния Меркурий  изисква да не бързате,  а по-скоро да анализирате.  Още по-добре,  ако можете да си дадете почивка,  да намалите темпото,  да обърнете повече внимание и на себе си,  това може да се налага по различни поводи  и е препоръчително да се вслушвате във вътрешния си глас,  усещания и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *