Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 12.09-18.09.2022г. Зодия Козирог

Козирог

През цялата седмица информационният поток е доста усилен и ви дава възможност да надникнете в по-далечното бъдеще. Може да получите достатъчно яснота  по ключови за вас въпроси, можете да разсеете съмнения,  илюзии и манипулации,  там,  където ги има. Въпреки всичко  е препоръчително да внимавате кого допускате до себе си,  на кого се доверявате и т.н.

Мнозина ще положат доста усилия, за да надскочат постиженията си до този момент или да се измъкнат от сложни и предизвикателни ситуации, а това може да се случи като разширите влиянието си, общувате с хора извън близкото и традиционното ви обкръжение, привлечете влиятелни личности на ваша страна, демонстрирате висока квалификация.

Възможни са принудителни пътувания и командировки.

Уреждане на документи или справяне със спорни, дори юридически казуси ще изисква повече отдаденост, вникване в детайли, вид стратегия.

По ключови въпроси като кариерно израстване,  бъдещи перспективи на развитие- вие може да изпитвате някакви колебания, известна неяснота,  защото имате избор или  пък търсите нещо по-удовлетворяващо, влияете се  силно от вашето семейство…

Възможно е изборът, който ще направите да се отрази действително на близките ви или пък да определи  вашата среда на съществуване, дори местоживеене.

Може да се върнете нещо от миналото, ако  желаете, но то ще изисква повече време да се реализира в пълна степен, да кажем- през октомври. Ежедневието на повечето от вас е доста напрегнато, възможни са промени  на работното място, но точно сега е моментът да се докажете и постигнатите успехи ще ви влияят дълго .

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *