Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 12.09-18.09.2022г. Зодия Лъв

Лъв

Водеща тема за вас е финансовото благополучие  и сега е подходящо да въздействате  на тези приоритети.  Вие ще имате възможност да обновите  и по-добрите материалното си състояние,  от вас ще се изисква  да проявявате по-висока социална активност,  за да получите по-широка подкрепа и със съответните позитиви.

В някои случаи шансовете са ми ще застават на пътя ви  и като награда  за полагани от вас усилия.

Ако това е невъзможно,  тогава вие може да потърсите и да намерите нещо друго  по-перспективно.

В този процес  някои от уговорките могат да отпадат,  да се объркват,  но все пак евентуални преговори,  разяснителни разговори,  могат да имат широко отражение,  ако не веднага,  то в бъдеще време  и да кажем през октомври.

На този фон и в по-ярки краски  вие набелязвате  кой или какво  ви нанася щети,  застава на пътя на успехите ви.  Може да се разделите с илюзии  или да попаднете в конфликти на интереси,  които могат да приличат на интриги  или нещо не твърде открито. В този смисъл е полезно да се пазите от измами,  особено при взаимодействието с чужди ресурси.  Избягвайте важни решения,  контакти  с банки,  данъчни или застрахователни дружества, отложете,  ако това е възможно,  за да избегнете бъдещи обърквания,  недоразумения  и т.н.

Подходящо време да защитите интересите си,  да се дистанцирате от хора,  които имат неблагоприятно въздействие върху благоденствието ви.

Ако има такива,  ще ги идентифицирате по-лесно от обикновено,  но това ще ви помогне да си изградите правилна стратегия.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *