Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 12.09-18.09.2022г. Зодия Рак

Рак

Информационният поток през тази седмица е много усилен.  Може да ви се налага да влизате в словесни двубои  и да печелите битки като си служите с думите  като с оръжие.  Приемете случващото се като шанс  да наложите мнението си аргументирано,  да изясните спорни въпроси,  а ако това е невъзможно,  тогава да скъсате връзки или договори,  които вече са изчерпани.

На повърхността могат да изплуват доста истини,  могат да се разсеят илюзии,  а всичко това ще ви помогне да надникнете в по-далечното бъдеще,  ще разберете на кого и в каква степен можете да разчитате.

В този процес ще има хора,  които ще ви изненадват приятно,  ще играят ролята на внезапни шансове,  подадена ръка,  ако имате нужда от такава.  Вашето обкръжение може да се промени,  защото укрепвате едни контакти,  но прекратявате други или пък поради премествания,  може и заемане на нова длъжност.

В дома и семейството ви  могат да ескалират някакви недоразумения  или стари и неразрешени въпроси от миналото  отново ще се обсъждат,  а това може да има ключово значение за решения,  които ще вземете.

В друг случай това са приоритети,  които включват недвижимо имущество,  местоживеене и т.н.

Използвайте ретроградното движение на Меркурий,  за да изчистите  евентуални слаби звена,  за да откриете оптимално добри варианти и решения за вас, като анализирате в дълбочина,  включително миналото.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *