седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 12.09-18.09.2022г.

Слънцето е в Дева,  така че периодът е отличен  да се изчистим  от всичко ненужно,  а това да ни подейства оздравително- буквално и в по-широк смисъл. Ще имаме достатъчно подсказки в тази посока-  какво ни разсейва,  обърква предварителните ни планове, действа ни деструктивно,  превръща се в повод  да се разминем с нашите очаквания…

Ако има нещо такова,  което има ерозивна въздействие,  то ще бъде по-видно от обикновено,  критичният и аналитичен поглед на Дева  ще ни помогне да го забележа,  нека това да се превърне в повод- да го отстраним от пътя си.

Периодът ми дава възможност  да забелязваме всякакви недостатъци, неточности, илюзии, там където ги има  и съответно можем да ги отстраним.

Не всички ще реагират на предизвикателствата така  и ще пренаредят приоритетите си по важност,  ще има и такива,  които просто ще изгубят контрол над събитията,  ще се разпиляват в различни посоки,  ще им е трудно да се организират  и ежедневието може да придобие очертания  на обърквания  и дори лек  хаус.

Това,  което може да мотивира  и амбицира мнозина, може да отключи инициативността  и да канализира мощната енергия в позитивна посока- са чисто материални  интереси. В това направление  ще се появява забележителна  креативност,  изобретателност и т.н.

Мнозина ще намират  невероятни начини  да спечелят онова,  което най-силно желаят или пък- да защитят интересите си,  да подействат позитивно на доходите си  и т.н.

В този процес обаче,  не е изключено да се сблъскват с повишена конкуренция, изисквания, недоразумения с колеги  и дори недоброжелатели.

Изглежда,  че всеки трябва  утвърди своите позиции на работното място  или пък да материализира  желаната цел  като не я губи от поглед,  действа  находчиво и дори нетрадиционно, различно, за да получи по-добър резултат от преди…

Избягва безсмислени конфликти, но аргументирано  налага мнението си,  така не позволява да бъде изместен.  Ето такава стратегия  трябва да си изградят  не малко хора от нас.

Все пак ще забележим,  че служебни връзки и договори се тестват за здравина,  а може би и въобще- взаимоотношения с околните.  Ще се налага да балансираме внимателно  между вид критичност  и обективност, гъвкавост, не трябва да се преминават границите,  иначе  чрез общуване ще получаваме обратен от желания или очаквания резултат.

На този фон, ако в миналото  е имало някакви  недоразумения между нас  и важни за нас хора,  наши партньори, лични или делови,  те сега ще се възобновят  поради ретроградното движение на Меркурий,  можем да приемаме случващото се като втори шанс,  така че сега  да насочим бъдещи перспективи в една по позитивна и подходяща за нас посока.  В любовта ще ескалират недоразумения,  когато има почва за тях…

Ако сега между вас и близки хора всичко е наред, това ще бъде чудесен признак, това ще бъде изключително показателно,  че между вас цари хармония,  която обещава  да ви съпътства и за дълго време напред…

Лунен календар за септември, вижте кои са щастливите ви дни, планувайте успехите си

Хороскоп за седмицата 12.09-18.09.2022г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 12.09-18.09.2022г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 12.09-18.09.2022г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 12.09-18.09.2022г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 12.09-18.09.2022г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 12.09-18.09.2022г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 12.09-18.09.2022г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 12.09-18.09.2022г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 12.09-18.09.2022г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 12.09-18.09.2022г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 12.09-18.09.2022г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 12.09-18.09.2022г. Зодия Риби

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *