Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 12.12- 18.12.22г. Зодия Везни

Везни

Информационният поток е усилен през цялата седмица, сега вие може да проведете доста конструктивни разговори с любими и близки до сърцето ви хора, така че можете да изчистите евентуални мисълта мения от миналото, ако е имало такива,  може да оздравите връзките си, да проведете важни и разяснителни разговори, да стигнете до решения и с широко отражение.

Повечето от вас ще се гордеят с партньори, пораснали деца, ако имате такива.

Някой от вас могат да си върнат партньор от миналото, ако проявявате интерес към това разбира се.

Може да изпитвате желание да прекарвате повече време у дома  или в компанията само на най-близки, на семейството, на доверени личности и т.н.

През тази седмица може да извършите положителни промени във вашия дом, защото хармонизирате атмосферата, може да промените нещо, включително като инвестирате в дома си, за да допринесете за неговия комфорт… Мнозина ще чувстват морална и материална подкрепа от страна на семейството и съответните позитиви.

В този сектор ескалират положителни преобразувания или шанс за това, които вие допълнително можете да усилите чрез собствената си инициативност.

На този фон- на работното ви място може да възникват някои недоразумения.

Някой от вас ще водят преговори, които ще внесат значима яснота- на кого и какво можете да разчитате в чисто професионален аспект.

Ако в тази сфера е имало някакви илюзии, грешни съждения, ако трябва да направите рязък завой- това ще бъде по-видно от обикновено и ще ви помогне да вземете адекватни мерки.

Пазете се от недоразумения или интриги на работното място, които могат да имат широко отражение.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *