Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 12.12- 18.12.22г. Зодия Водолей

Водолей

През тази седмица няма да ви липсва внимание и компания, напротив, повечето от вас ще се радват на подкрепа от страна на околните, това ще внася повече увереност, вие ще имате възможност да превъртите евентуални предизвикателства в полза или да се справите по-лесно с тях, защото има кой да ви подаде ръка при нужда.

Въпреки всичко,  мнозина са склонни да преосмислят и ревизират своите чувства, връзки, всичко най-   ценно за вас.

На този етап това ще има силно конструктивен и позитивен ефект, вие ще сте склонни да се придържате към факти, а това ще ви помогне или ще се превърне в повод-  да избирате най-вярната и подходяща посока в бъдеще време,  така че да задържите онова,  което най-силно желаете или обичате, което има стойност за вас… Другото- може да остане зад гърба ви.

Настоящата седмица ви дава шанс  да стабилизирате и подобрите най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството и не само.

Всичко това може да се превърне в повод за вълнение,  приятни очаквания, хубави преобразувания и на различни нива от вашия живот.

Това,  което може да повлияе негативно на настроението ви- са повишени разходи, може да имате усещането,  че парите буквално изтичат между пръстите ви.

В оптимален случаи това са полезни или неизбежни инвестиции,  все пак е хубаво да се пазите от вид подвеждане или дори измами, неблагоприятно въздействие от някои личности,  които ви нанасят щети.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *