Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 12.12- 18.12.22г. Зодия Дева

Дева

През тази седмица мнозина ще пренаредят приоритетите си така, че да могат да обръщат внимание на близките си, на семейството си, но и да се справят с текущи и рутинни ангажименти, включително и служебни.

Въпреки всичко от вас може да се изисква да намалите темпото,  дори да си дадете почивка, ако условията на труд го позволяват.  Повечето от вас ще усещат увереност и по-голяма стабилност на различни нива от живота си, защото  се радват на подкрепа от страна на близки и любими хора.

Някой от вас обаче,  може да изпитват недоразумения или известна тревожност, когато става въпрос за партньорски връзки. Вашият партньор може да има нужда от повече внимание и грижа или пък- ескалира необходимост да се изчистят   спорни въпроси от миналото.

Каквото и да е, на тази тема можете да въздействате през тази и до средата на следващата седмица,  след което някои шансове ще отекат,  ще се закодират трайни тенденции и нека те да са позитивни.

Ако в някои случаи това не е така, значи определени контакти са изживели своето време.

Мнозина  сега ще намират  повече време и за развлечения,  а това по един естествен начин ще допринесе за хармонизирането на отношения с любими хора.

Евентуални пътувания, допълнително ще съдействат за това.  Общуването с хора извън близкото или традиционното обкръжение  ви радва, разнообразява и освежава ежедневието ви, понякога е проводник на внезапни възможности.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *