Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 12.12- 18.12.22г. Зодия Козирог

Козирог

Венера и Меркурий вече транзитират през вашия зодиакален знак, тези две планети ще ви закрилят в значима степен, ще ви надаряват с доза късмет и вие ще усетите това позитивно въздействие като отключвате внезапни шансове пред себе си, защото думите ви имат по-голяма чуваемост,  защото можете да разчитате на доза късмет.

През тази седмица може да очаквате приятни изненади от страна на любими хора- пораснали деца или партньори, ако имате такива. С по-голяма лекота печелите внимание и одобрение, всичко онова, което най-силно желаете.

Имате шанс да подействат и позитивно на вашите доходи, това може да се случи като получите подкрепа и одобрение, радвате се на  вид опека, защото има кой да ви пази гърба и да ви подава ръка в трудни моменти, ако се нуждаете от това.

Някой от вас могат да отключат допълнителни и  паралелни източници за печалба, други- да материализират своя съкровена мечта, трети- ще намерят обходни пътища към целите си и ще ги осъществят.

На този фон информационният поток е много усилен, може да узнаете тайни, да се сблъскате с вид некоректност…

Вие все още сте в период, който изисква да се пазите от интриги, да внимавате на кого се доверявате, също- може да се налага да изчистите обкръжението си от некоректни личности, ако има такива, да прекратите договори, които са безперспективни.

Това ще ви подейства стабилизиращо за дълго и в бъдеще време. Някой от вас може да си изградят стратегия,  която ще изчисти едни недоразумения, ще укрепи едни контакти,  но ще прекрати други и това ще има позитивно отражение върху средата ви на съществуване- общо.

Изглежда, че това е едно от водещите послание към вас сега.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *