Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 12.12- 18.12.22г. Зодия Лъв

Лъв

Слънцето, вашият покровител все още е в зодиакалния знак Стрелец и действа позитивно на вашето настроение, тонус, шанс да порадвате сърцето си или да удовлетворите своя прищявка, да блеснете, да изпъкнете и т.н.

Настоящата седмица е отлична да се сдобиете с по-голяма популярност,  съответно  да получите по-широка подкрепа от страна на определени личности.

Хора от миналото могат да напомнят за себе си, да ви подадат ръка, ако имате нужда от това, така че те могат да ви действат стабилизиращо. Партньорските ви отношения  се оздравяват, може да  отделите повече време за близки и любими хора, а това ще има силно и укрепващо въздействие.

Някой от вас може да се отдадат на хоби  или пък да инвестират повече  в себе си и в любими хора.

Внимавайте да не преминете известна граница в харчовете и после да съжалявате за това.

Притежавате доза късмет,  по-лесно осъществявате желанията и намеренията си, възползвайте се по оптимален начин.

Въпреки всички  фактори, които ви подкрепят, ако в миналото е имало някаква нелоялност във важни за вас връзки, сега това може да ескалира и нека да е повод да разрешите подобен казус, да го прекратите,  за да не ви влияе и в бъдеще.

Така или иначе през тази и следващата седмица звездите ще ви подтикнат силно- да се освободите от личности и влияния, които са некоректни, а в някои случаи ви нанасят  и щети- морални или финансови.

В чисто професионален аспект- радвате се на добронамереност на работното място,  ако условията на труд го позволяват- можете внезапно, но не случайно  да направите пробив в кариерното си развитие и да се изкачите по йерархичната стълбичка.

Приятни изненади в кариерното израстване са възможни,  ако това не винаги е така, значи от вас ще се изисква да допуснете нещо ново и различно, за да отключите подобни шансове  или въобще- да смените работата си…

Случващото се ще е показателно в това направление.

Mariana Petrova

1 Коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • Благодаря!
    Много точна прогноза. Днес ми прекратиха договора , а съм почти на 60, родена съм на 27.07.1963.

    Дано 2023-та е по-добра да всички!

    Поздрави!