Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 12.12- 18.12.22г. Зодия Рак

Рак

Ежедневието ви през тази седмица е доста забързано  и дори над средното ниво.

Същевременно това е отличен период да се докажете на работното място,  да наложите авторитета си в колектив и съответно да постигнете успехи, които ще ви действат стабилизираща и в чисто професионален аспект,  на които ще можете да разчитате и през следващите месеци,  а може и повече.  Въпреки всичко не е изключено в обкръжението ви да има личности, те могат да бъдат висококвалифицирани или влиятелни персони,  които внасят известен смут в душата ви,  може да ви разколебават, объркват,  вие ще трябва да изградите правилна стратегия- като се осланяте на собствен опит, не се предоверявате и действате по-решително.

За някой от вас може да се изисква да наблегнат на повишаване на квалификацията, други-  може да бъдат изпратени в принудителни командировки,  някой от вас може да решат да пътуват и това въобще да обърка ежедневието ви.

Пренаредете приоритетите си по важност и ще превъртите всички предизвикателства в полза.

Вашата популярност расте,  както и подкрепата към вас. Навлизате в силно позитивен период  за вашите партньорски отношения, радвате се на повече добронамереност и разбиране от страна на вашата половинка.

Това е отлично време да оздравите партньорските си връзки, да преживеете позитивни или незабравими мигове… Това ще има своето значение и в бъдеще.

Някой от вас ще получат приятни изненади от хора от своето обкръжение,  които ще разнообразят и освежат случващото се през седмицата.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *