Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 12.12- 18.12.22г. Зодия Риби

Риби

Вие се намирате във важен период, който касае вашето обществено положение, социален статус, стабилност на различни нива от живота.

През тази седмица вие може да получите вид удовлетворение,  което ще е своеобразна награда за всички полагани от вас до този момент усилия.

Някой от вас ще изпитат  стабилност,  защото  имат на кого да разчитат,  кой да пази гърба им Или това е увереност,  която се крепи на вашият собствен-  придобит авторитет,  натрупан опит и т.н.

По различни поводи  вие ще видите и ще разберете-  какво и кой допринася за вашето по-добро кариерно развитие, разширяване на хоризонтите пред вас.

Ценете високо хора и обстоятелства,  които ви дават „ зелена светлина“,  на които усещате, че можете да разчитате,  които се превръщат в повод да се превъртите на едно по-високо ниво.  Въпреки всичко, от вас ще се изисква да проявявате по-голяма дисциплина, може би да пренареждате приоритетите си по важност, да се освободите от нещо деструктивно, което пречи на развитието ви, което ви разминава с очакванията, разочарова ви и т.н.

Ако съществуват подобни  влияния, анализирайте ги внимателно,  за да ги отстраните и за да не позволите да ги влачите и в бъдеще време, освободете се от тях сега и през следващата седмица, това е като оптимален срок.

Ще имате достатъчно подсказки в тази посока и съответно- с какво да се разделите, защото е без преспективно.

През цялата седмица се радвате на повече внимание от страна на околните, въображението ви има хора, които ви радват, правят ви интересни, приятни, понякога изненадващи предложения.

Те може да се превърнат в проводник на внезапни шансове за по-добро бъдеще развитие  или просто ще разнообразят и освежат ежедневието ви.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *