Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 12.12- 18.12.22г. Зодия Скорпион

Скорпион

През тази седмица получавате приятни известия, радвате се на повече добронамереност от страна на вашето обкръжение.  Интересни предложения могат да разнообразят и освежат вашето ежедневие.

Това е отличен период да оздравите партньорски отношения или с хора,  които са важни за вас,  влияят на бъдещи перспективи на развитие. Общуването през тази седмица може да е проводник на внезапни шансове, все едно получавате подкрепа,  чрез която по-лесно ще реализирате или материализирате ваши желания и идеи. Част от случващото се само ще застава на пътя ви като възможност,  ще ви дава „ зелена светлина“,  друго вие трябва да отключите като споделяте намерения,  които могат да бъдат одобрени.

Не са изключени изненади при комуникация и в повечето случаи- напълно позитивни за вас.

Това,  което може да развали настроението ви- са повишени разходи, те могат да бъдат за развлечения, вложения във вас самите или в околните.

Все пак внимавайте чисто финансови приоритети  да не предизвикат недоразумения между вас и близките ви. Бъдете по-умерени и в някои харчове, за да не се окажат после неуместни. Новина получават морална и финансова подкрепа, вид стабилност от своето семейство.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *