Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 12.12- 18.12.22г. Зодия Стрелец

Стрелец

Слънцето все още е във вашия зодиакален знак, така че вие се намирате в период, през който градите нова енергийна програма за цялата ви предстояща лична година.

През тази седмица вие може да проведете разговори,  които действат конструктивно,  стабилизиращо, могат да допринесат за това- вие да наложите вашия авторитет, вашето мнение и със съответните позитиви.

Някой от вас могат да сключат дългосрочни договори или да привлекат на своя страна влиятелна или власт имаща опека.  Комуникацията е проводник на възможности,  имайте го предвид и се възползвайте  от някои шансове, „ зелена светлина“,  която получавате от другите- общо.

Хубав период да повишите доходите си, да извършите позитивни преобразования на работното място.

Някой от вас ще получат внезапен шанс за повишение на приходите, ако условията на труд го позволяват или пък ще се осъществят промени, които ще са напълно удовлетворяващи, подкрепящи…

Ако в миналото са съществували някои недоразумения или напрежение на работното място, сега вие може да ги превъртите във ваша полза.

Част от тенденциите в това направление ще се движат по инерция и според усилия, които сте полагали до този момент,  под формата на заслужена разплата.

Някой от вас ще получат- награда, бонус и т.н.  При всички случаи може да въздействате позитивно на материалното си състояние чрез професионалната ви реализация, израстване или поради вид опека,  на която се радвате.

Въпреки всичко в душата ви може да е неспокойно, може да изпитвате известни колебания,  през тази и следващата седмица трябва да ги изчистите,  ако не можете сами, тогава самото време  ще разреши неразрешимите за вас въпроси.

В дома и семейството ви не са изключени недоразумения, някои предизвикателства, все още можете да им влияете,  възползвайте се.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *