Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 12.12- 18.12.22г. Зодия Телец

Телец

Вашата покровителка Венера вече е в зодиакалния знак Козирог  и от този сектор ви  действа по-позитивно,  дава ви една поздрава почва под краката,  защото вие умеете да преследвате целите си  по един оптимално конструктивен начин,  който позволява да се сбъднат мечти,  които са осъществими…

Повечето от вас очертават по-далечни перспективи на развитие  или поне може да надникнете в по-далечното бъдеще,  избирайки вярната посока-  вие ще я очертаете и ще продължите напред.  През тази седмица вие можете да повишите вашите доходи-  следствие на подкрепа от страна на хора,  които влияят на професионалната ви реализация.

Имате възможност да оберете плодовете на всички усилия,  които сте полагали до този момент.

Можете да извършите положителни трансформации на работното си място,  така че да почувствате удовлетворение,  което е естествен завършек,  увенчаване с успех на усилия,  които сте полагали в миналото.

Ако в някои случаи това не е така,  значи в бъдеще ще ви се наложи да смените концепцията  или направо да промените  сферата на вашата реализация,  така че да потърсите и намерите нещо друго  и по-перспективно за вас,  по-удовлетворяващо и т.н. Ще имате достатъчно подсказки в това направление.

През настоящия период  трябва да се пазите от влияния,  които приличат на некоректна конкуренция,  също-  нелоялно или подвеждащо поведение,  което може да ви нанесе щети- чисто финансови и не само.

Внимавайте кого допускате до себе си и всичко ще бъде наред.  Някой от вас ще разходват повече средства,  които ще се оказват полезна инвестиция в тях самите или в бъдещото им развитие.

В любовта- на този етап всичко е наред,  можете да стабилизирате отношенията си или да изчистите евентуални различия, ако има такива и ако не са преминати определени граници.

Евентуални пътувания или обсъждане на по-далечни бъдещи перспективи,  допълнително ще укрепва вашите връзки.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *