Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 13.01- 19.01.2020г. Зодия Водолей

Водолей

През тази седмица ескалират събития, които ви карат да направите определящ избор, който или ще ви раздели с нещо от миналото или ще ви подтикне да го трансформирате, така че да го превъртите във ваша полза и да спечелите от това.

водолей1В друг вариант, стари теми, статукво, въпроси, които сте отчитали за извън контрола ви придобиват нов облик, преминават на различно ниво, прелиства се нова страница.

В този процес се появяват шансове внезапно да спечелите нещо- материално, под формата на морално удовлетворение, също- промени, които ескалират в последно време в дома и семейството ви, свързани са с битови или имотни казуси- изненадващо, бързо могат да се разтоварят, да намерят изход, поне- се канализират в определена посока, за да се снижи напрежение, там, където го има.

Вие все по-активно ще отстоявате мнението и интересите си, може да се превръщате в проводник на разяснителни разговори, да изчиствате неясноти или внезапно да провокирате промени, вероятно и не без причина, нека само всичко да е добре обмислено и то в по-далечна перспектива, колкото сте по-отворени към нещо ново и разлчино, толкова повече предизвикателствата ще се превъртат във ваша полза.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *